Седмичен хороскоп Телец 13.04.2015 – 19.04.2015

x

 

 

 


 

В месеца на Овен вие трупате напрежение, защото усещате, че голяма част от събитията са извън контрола ви или защо случващото се не е според очакванията ви.

Вашата покровителка – Венера е в хладните и рационални Близнаци, подобно на нея и вие ще „отрезнеете" от силни и непродуктивни чувства, ще сте склонни да правите анализи: „какво давате или получавате, но колко ли пък ви струва?"… Всъщност сега подобна тенденция е много полезна, за да оставите съзнателно зад гърба си онова, което повече ви натоварва, отколкото облагодетелства.

И за вас, лайтмотив се оказва материалното ви положение – повишени разходи, стари дългове – подобни теми ескалират и са способни да застанат между вас и близките ви /семейство, партньори/, така че е необходимо съзнателно да ги насочвате в по-позитивна посока…

В понеделник и вторник действията ви се „следят", по различни поводи имат широко отражение и значение за имиджа ви. Но вие разполагате със скрити ресурси и сте способни да извлечете позитиви и от евентуални негативи, да потърсите и намерите – тайна, неочаквана подкрепа от хора, стоящи далеч от вас /в пряк или преносен смисъл/.

Сряда и четвъртък са най-рискови за вашата сигурност – може да ви подвеждат или манипулират, в оптимален вариант – разбирате на кого можете да разчитате.

През почивните дни е Новолунието – то ще ви насочи през следващия месец към необходимостта да „обновите" домашната среда чрез ремонт например и/или изглаждане на недоразумения, също – да стабилизирате финансовото си състояние като се разплатите и потърсите нови ресурси, като оставите непродуктивни цели и/или поведение, намерения зад гърба си. Анализирайте през настоящия период, за да откриете най-вярната посока за следващия лунен месец. Доверявайте се на интуицията си, може би имате силни предчувствия? Вслушвайте се във вътрешния си глас, той е особено силен ориентир към настоящия момент.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петък е, личи си по усмивките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ