Седмичен хороскоп Овен 13.04.2015 – 19.04.2015

x

 

 

 


 

Приключва месецът на Овена през тази седмица, така че е полезно да анализирате всички провокации – силни и слаби страни, които могат да се превърнат във фон за предстоящата година. Отстранете евентуални препятствия чрез дар словото си /вие ще сте все по-въздействащи върху другите чрез думи през следващия месец и/или съзнателно ще използвате подобен похват, за да извлечете ползи/, а също и като търсите, съответно намерите допълнителна подкрепа, може би неочаквана, нерегламентирана, стояща зад гърба ви – в пряк или преносен смисъл, но много полезна.

Лайтмотив за вас е финансовото ви състояние, пазете се от неразумни разходи, че и по-сериозни загуби. В оптимален вариант – инвестирате в собствено предприятие или бизнес, също любими хора – деца, партньори, любовници… вариантите са много, но е хубаво да не рискувате – тогава, може би всичко ще е наред.

Ескалират недоразумения между вас и авторитетни лица, хора стоящи далеч от вас – в пряк или преносен смисъл. Сега това може да се осъзнае като подмолно течение, което е в основата на „скъсани" договорни отношения, спорове и недоразумения, особено в сряда и четвъртък. Не позволявайте да ви въвличат в подобни „схеми", интриги, а понякога и откровено подвеждане. Вие сега може и да изгубите някаква „битка", но тогава ще наваксате през следващата седмица и ще спечелите „войната".

В понеделник и вторник разчитате на приятели и/или едва ли ще ви липсва приятна компания.

През почивните дни е Новолунието, което пряко ще засегне вашият зодиакален знак и рождениците през тези дни. Получавате силен импулс, а и възможности да материализирате своя цел, мечта, но на този етап е подходящо повече да планувате, отколкото реално да действате…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Снимка:MonicaTurlui/Pexels Щастието идва по-лесно, когато се чувствате добре такива, каквито сте, без да имате нужда от още…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ