СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 03.07.2023 – 09.07.2023

x


Седмицата стартира с Пълнолуние, което ще ви даде възможност да надникнете в по-далечното бъдеще, защото предстои пик от информация, която ви дава яснота, може да получите подобни известия, предложения, да проведете разговори,  които имат широко отражение.

Може да се възползвате от аспектацията на звездите, така че чрез вид преговори да насочвате тенденциите в оптимално желана или предпочитана от вас посока.

Общуването е проводник на възможности, но и внезапни преобразувания, посоката много зависи от вашите желания, а също така и какво се е натрупало в миналото.

Мнозина изпитват силно желание за промяна или вид безпокойство, вероятно и не без причина, а поради външни фактори, с които трябва да се съобразявате и ви действат точно по този начин. Възползвайте се от тази мощна енергия, не губете по-далечни цели от поглед и тогава вид обновление, което може да е на различни нива от живота ви, ще бъде напълно в позитивна за вас посока. Във вашия дом и семейство ескалират промени, те може да са съпътствани от известно напрежение, необходимост от повишена приспособимост, гъвкавост в действията, а понякога и повече воля.

Каквото и да е, до края на седмицата ще ескалират важни събития, които ще имат широко отражение, понеже съответното предизвикателство е намерило изход и решение или пък е изгубило своя смисъл, придобило е ново значение.

Партньорските отношения също изискват обновление, усилете онова, което ви събира с любим човек и отстранете евентуални слаби звена своевременно, за да не прорастват и в бъдеще.

Онова, което ви занимава като тема сега, вероятно ще обсебва съзнанието ви дълго и като минимум през следващите около два месеца, имайте го предвид и насочвайте, това ще определи много или всичко като краен резултат.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени