СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 03.07.2023 – 09.07.2023

x


Седмицата стартира с Пълнолуние, което може да зададе тон за целия предстоящ период.

Вие в по-ярки краски ще разберете какво допринася за благоденствието ви, финансовата ви сигурност и не само. Към настоящия момент тези приоритети са като скачени съдове за подкрепа, която можете или трябва да получите от страна на хора, които влияят на благоденствието ви. Това мога да бъдат и институции…

Дребни действия имат широко отражение за следващите дни, а може и много по-дълго време. От тази гледна точка е препоръчително да усилите позитивите и съзнателно да се стремите да избегнете слаби звена, които могат да ви нанесат щети. Укрепете отношение, които ще се превръщат в мост към вашите успехи, избягвайте конфликти и прекалено големи рискове.

Повечето от вас ще получат шанс, който може да се превърне в алтернатива, от която да се възползвате… Това мога да бъдат и обходни пътища към целите ви, които ви действат обогатяващо. Мнозина ще получат награда за полагани от тях до този момент усилия или ще установят, че има кой да им пази гърба. Все пак е препоръчително да бъдете по-внимателни по теми, които засягат благополучието ви.

Почти през цялата седмица информационният поток е много усилен, може да водите разгорещени дебати, в този процес ескалират изненади, които ви помага да надникнете в по-далечното бъдеще, разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Важни за вас връзки и договори бързо се променят и обновяват. Част от тях ще се обновят и за здравето, други внезапно могат да се скъсат или напрегнат…

Случващото се сега, получена информация, проведени разговори, въпроси, които ви занимават ще обсебват вниманието ви за дълго и през следващите около два месеца, имате време да насочвате, но вие знаете, че в началото винаги по-лесно се влияе.

Ако някои връзки са ненадежни, тогава вероятно е по-добре да се разграничите от тях или поне трябва да внимавате на кого се доверявате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Добавете розово в сивия ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени