СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 06.03.2023 – 12.03.2023

x


На 7 март Сатурн навлиза в зодиакалния знак Риби и през следващите около две години и половина ще ви направи по-сериозни и концентрирани към по-далечни перспективи на развитие.

Вие все повече ще се стремите да залагате на „сигурното“, на хора и обстоятелства, които могат да направят вашето бъдещо развитие по-стабилно и предвидимо.

Така по един естествен начин вие ще полагате повече усилия, за да се доказвате пред другите, пред личности, които влияят на вашето благоденствие.

Вашите амбиции ще нарастват, така някои от вас ще попаднат под опеката на влиятелна или власт имаща личност, други ще успеят да наложат авторитета си и следствие на собствения си авторитет, натрупан опит и знания…

Тази тенденция ще се усили през следващите месеци и особено през лятото. Този процес ще бъде съпътстван и в промени, които касаят отношението ви към околните – общо.

Вие може да станете по-взискателни към другите и ще редуцирате някои ваши връзки, включително приятелство. Може да имате задача през следващите дни и седмици да отстраните хора, които имат негативен ефект върху финансовото ви състояние, върху  успехи и чистолюбиви планове.

Ако има лица от вашето обкръжение, които са като нелоялна конкуренция, сега е моментът да действате, за да превъртите предизвикателствата в полза.

В друг случай – налага ви се да защитавате интересите си, а може би и да инвестирате в себе си.

На 7 март предстои и пълнолуние, което ще ви даде пълнота от знание – на кого и какво можете да разчитате, можете да надникнете в по-далечното бъдеще и да си изградите стратегия.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени