СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 06.03.2023 – 12.03.2023

x


Сатурн навлиза в Риби на 7 март и през следващите около две години и половина ще ви подтиква силно да оставите зад гърба си всичко, което ви действа деструктивно, няма място в бъдещето и развитие.

Понякога това ще се случва по един естествен и спонтанен начин и преди да отворите една нова и голяма страница в живота си. Може да се връщате към миналото да го анализирате, това ще бъде много полезен процес, който ще ви изчисти от вредни влияния или илюзии, ако има такива. Този процес ще бъде силно акцентиран през настоящата седмица и от пълнолунието, което е на седми март. То ще определи емоционалния фон и тенденции за цялата седмица, а може и до 19 март в различна степен…

От вас може да се изисква да реорганизирате ежедневието си така, че да бъдете по-успешни и дори по-здрави. Не е необходимо сега да форсирате събитията, може да ви липсва енергия, достатъчно организираност, дори време.

Но това е прекрасен период за равносметки, разчистване на терена, образно казано…

Може да узнавате тайни, ако има скрити процеси, ще ги идентифицирате. Това може да ви помогне да прекратите некачествени връзки.

Въпреки всичко е полезно да се пазите от манипулации.

Общуването продължава да е проводник на множество възможности, но изглежда водещо условие за успехите е да избирате прецизно на кого се доверявате и кого допускате до себе си…

Не е подходящо да форсирате събитията, да се напрягате, а по-скоро да следвате естествения ход – той ще ви показва най-верния път, така че да осъществите желанията си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени