СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 07.06.2021 – 13.06.2021

x


Новолунието в Близнаци на 10 юни ще засегне и съответно обнови въпроси, които се отнасят до материалното ви състояние, съответно източници за печалба или пък промени, относно приходи и разходи.

Периодът не е подходящ да се сключват нови договори и въпреки Новолунието, а по-скоро да се изчистят слабости от миналото, които ви дестабилизират финансово. Подходящ е различен подход, за да се постигне различен и по-добър резултат от миналото, също да се набележи нова стратегия, която да изисква обновяване на важни за вас отношения, които влияят на материалното ви състояние.

В този процес е подходящо да се чистите от вид некоректност, която може да ви нанесе щети, да измести позиции, които вече сте извоювали и т.н.

Ще имате достатъчно подсказки какво точи ресурсите ви или може да предизвика щети, при това за доста време, така че е препоръчително и да си изготвите стратегия и в по-дългосрочен план.

Ако тази задача не е лесна или се окаже невъзможна, а вие все пак трябва да защитите интересите си, тогава някои от вас ще скъсат съответни връзки или въобще ще променят своята среда на работното място приоритетно, но не само, вариантите са много. Важното е да оценявате реални факти, да не ги пренебрегвате, за да превъртите някои предизвикателства в полза, да се предпазите от предстоящи щети.

В обкръжението ви има хора, които ви подкрепят, тази тенденция ще се усилва и през следващата седмица може да е повод за приятни изненади, така че да получите внезапно онова, което искате.

Но до края на настоящия период може да ескалират и конфликти, може да чуете думи, истини или тайни, които да преобразят бъдещите ви планове.

Прекратени контакти или договори през това време едва ли ще се възстановят, но в повечето случаи ще ви освободят от напрежение или злотворни влияния.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ех, този вечен тренчкот!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ