СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 07.09.2020 – 13.09.2020

x


Това, което е най-близко до сърцето ви като желание, ще ви дава сили и ентусиазъм да преодолявате всякакви предизвикателства и да разкривате нови и непознати, по-широки, по-далечни перспективи на развитие. Вероятно сега е най-доброто време, през което не бива да пренебрегвате онзи вътрешен глас и порив, които ви показва посока и път към чувството ви на щастие – общо.

За някои от вас това вдъхновение може да идва от любим човек, партньор, дете. За други – преувеличено желание да разгърнат потенциала си, да се занимават с онова, което най-много обичат и като се концентрират върху конкретна цел, а не препятствията. Добрата новина е, че по този начин действително ще можете да постигнете своето, ще се намират хора и обстоятелства, които да ви подкрепят. Вероятно всичко ще изисква по-детайлно обмисляне – практично, така че да напредвате стъпка след стъпка, не много бързо, но пък сигурно.

На този фон, ако е имало конкретен проблем, който ви е тормозил през изминалите около два месеца, отчитали сте го за нещо, което действа зад гърба ви или извън контрола ви, то от тази седмица вие по различни поводи ще се върнете към него, ще го анализирате, а благодарение на това ще преосмислите подхода си, ще смените тактиката си и това ще се отчита като втори шанс – да въздействате, така че да получите по-добър резултат. Вероятно не веднага, в пълна степен вид инерция и развръзки могат да се отпушат едва през втората част на ноември и през декември, но със сигурност инициативността ви сега има голямо значение.

Твърди се, че задържането понякога е като по-висш замисъл, който ни пази от друго и по-драматично, това е само повод за размисъл…

На този фон вие влизате в период, през който можете да хармонизирате или подобрите средата си на съществуване, защото близките ви подкрепят повече и не само…

Дори в самото ви ежедневие и текущи ангажименти ще настъпи някакво облекчение.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Успешна нова седмица и… take it easy!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ