СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 07.09.2020 – 13.09.2020

x


Звездите ви насочват към реорганизация на вашето ежедневие, прояви на упоритост и без да бързате, но стъпка след стъпка и като се стремите към перфекционизъм в професионалната си реализация приоритетно, въпреки че може и да е друга водеща за вас цел. Ако действате по този начин, вие имате уникален шанс да се изкачите по йерархичната стълбичка или пък да утвърдите авторитета си, да получите вид удовлетворение.

В този процес и чрез практичните си настроения вие все по-ясно ще набелязвате онова, което препятства пътя ви към успеха, можете да идентифицирате скрити процеси, които ви влияят, а може и да се разделите с деструктивни влияния, бих казала токсични – буквално и в по-общ смисъл, също и илюзии, там, където ги има.

Налага ви се да се занимавате с рутинни дела, които не винаги са по вкуса ви. Но вие можете да се разтоварвате в приятна компания, ще се намират хора, които да ви подкрепят, разведряват.

Периодът е позитивен да укрепите сърдечни или делови отношения, които ще порадват сърцето ви.

Ако сте сами, ще можете да срещнете любовта.

Вероятно ще намирате време и за хоби или развлечения и това ще е полезен отдушник от напрежение, което ескалира в последно време.

На този фон трябва да се отбележи, че вашият покровител Марс ще се обърне в ретрограден на 09 септември и ще ви принуди да забавите ход, също да се върнете към минали ваши инициативи, да промените подхода си, а следствие на вид ретроспекции и анализи – да промените подхода си, така че да постигнете различен и по-добър резултат от настоящия. Вероятно ще получите втори шанс да преодолеете някои предизвикателства, които на този етап понякога са като стена към високите ви амбиции. Не веднага и всичко ще се развива точно така, както очаквате, но избраната стратегия, действията ви ще имат своето отражение и бързо ще наберат скорост като развръзка през втората част на ноември и до началото на януари 2021г. До тогава имате време да въздействате, насочвате, изберете начини и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Есента официално е тук. Да й  се насладим!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ