СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 08.10.2018 – 14.10.2018

x


Вашите позиции на работното място се обновяват, причините за това могат да бъдат нови изисквания, включително да преподпишете договори, евентуално да обогатите знанията си, не са изключени принудителни командировки или пък попадате под прякото влияние на влиятелна личност, която ще определи вектора ви на развитие. Моментът е подходящ да се справите с повишена конкуренция, а успехите, с които се сдобиете, да ви влияят дълго след това и през идните месеци, че и години.

Ако напрежението е повече и се разминава с очакванията обаче, това може да е повод да скъсате договори и да си потърсите ново поле за реализация, там, където откривате своето призвание и то за дълго, за по-далечни перспективи на развитие. В повечето случаи и на този етап ще вземете съответните решения, ще набележите силните и слабите звена, но все още тенденциите не са напълно във ваш контрол, налага се да се съобразявате с външни фактори – партньори, лични или делови. Дори и комуникацията с тях не винаги да е лесна, налага се да преговаряте, така че те да се превърнат в мост към успехите ви, а не спирачка. Много зависи от това как ще подходите и какво ще постигнете в този аспект.

Навлизате в период, през който преосмисляте вашите връзки, дори обществено положение. Причините могат да бъдат най-различни, но често тривиални – липса на достатъчно любов, взаимност, разбиране, че и пари… Докато е ретроградна Венера имате шанс да надникнете в дълбочина на тези процеси и да им повлияете, да ги насочите в по-подходяща за вас посока, евентуално да си върнете нещо ценно и изгубено. А ако това е невъзможно, тогава ще направите рязък завой в средата на ноември…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в офиса, направете го стилен.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ