СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП телец 09.11.2020 – 15.11.2020

x


През тази седмица могат да ескалират важни събития или развръзки, които касаят партньорските ви отношения, лични или делови и очертават по-далечни хоризонти на развитие… Например, може да си правите съвместни планове за бъдещето, а може и да вземете определящи решения да се обвържете, включително чрез брак и не само… вариантите са много като самия живот.

Ако отношенията ви са перспективни, то сега вие ще ги обогатите или надградите по някакъв начин.

Чудесен признак е да получите вид предложения за сътрудничество, взаимо-помощ или да ви демонстрират вид опека и одобрение от страна на влиятелни личности. Това няма да е случайно, а следствие на ваши качества и минали действия, но също висока инициативност, която трябва да вложите към настоящия момент.

Успехите ви на този етап и по различни поводи пряко се определят от важни за вас връзки, които явно трябва да оздравите съзнателно и целенасочено…

На този фон ежедневието на мнозина е доста напрегнато, ако има обстоятелства, които са се натрупали и действат зад гърба ви или са извън контрола ви, то те сега ще ескалират, за да ви принудят да вземете мерки. Например, можете да пренаредите приоритетите си така, че да се по-ефективни. Ако се налага, можете да се разделите с ангажименти, които повече ви натоварват отколкото да ви носят полза.

Може да е добре също така да не се претоварвате твърде, да обърнете внимание и на себе си, на лични въпроси, включително и на физическото си здраве. Удобно е да търсите скрити възможности, които ще се разкриват и следствие на подкрепа, която получавате.

Онова, с което не можете да се справите, постепенно и самото време ще реши, когато и на този етап правите каквото трябва.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Устремени към уикенда със стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ