СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 11.09.2023 – 17.09.2023

x


През настоящата седмица по различни начини и поводи ще установявате, че можете да разчитате на доза късмет в личен и делови аспект.

Част от случващото се е с елемент на изненада или пък успехи, вид промени, към които сте се стремели през изминалите седмици, сега набират скорост, намират изход и решение.

Периодът е отличен да се измъкнете от сложен етап, който касае средата ви на съществуване, приоритети отнасящи се до комфорта у дома, независимо дали става въпрос за битови и имотни казуси или пък разбирателство с вашето семейство. Ако това не е ваша тема, тогава вие се готвите да поставите едно голямо ново начало в живота си, което трябва да е свързано с по-голяма стабилност и просперитет.

Повечето от вас ще могат да разчитат на близките си – морално и материално, ще делегират отговорности с тях.

Може да очаквате вид позитивно обновление във ваши сърдечни връзки – с ваш партньор  или деца, ако имате такива. Тези теми ще внасят в живота ви приятно оживление, вид преобразувания, които пак така могат да допринесат за едно ново начало, като допълнителен стимул в това направление ще се окаже 15-ти септември и новолунието,  което е на тази дата…

Така през втората част на септември и след Новолунието все ще се намери нещо и някой, които да порадват сърцето ви, това ще бъде свързано основно с любими хора – хубави промени около тях, които се отразяват и на вас, шанс за подобни преобразувания във вашите отношения.

Въпреки напрегнатото ежедневие или доста задачи, които имате да изпълнявате, все ще намирате време и за развлечения. Меркурий се обръща в директен на 15-ти септември и допълнително ще ускори процеси, които до скоро може да са се обърквали или забавили…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени