СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 11.09.2023 – 17.09.2023

x


През настоящата седмица по различни начини и поводи ще установявате, че можете да разчитате на доза късмет в личен и делови аспект.

Част от случващото се е с елемент на изненада или пък успехи, вид промени, към които сте се стремели през изминалите седмици, сега набират скорост, намират изход и решение.

Периодът е отличен да се измъкнете от сложен етап, който касае средата ви на съществуване, приоритети отнасящи се до комфорта у дома, независимо дали става въпрос за битови и имотни казуси или пък разбирателство с вашето семейство. Ако това не е ваша тема, тогава вие се готвите да поставите едно голямо ново начало в живота си, което трябва да е свързано с по-голяма стабилност и просперитет.

Повечето от вас ще могат да разчитат на близките си – морално и материално, ще делегират отговорности с тях.

Може да очаквате вид позитивно обновление във ваши сърдечни връзки – с ваш партньор  или деца, ако имате такива. Тези теми ще внасят в живота ви приятно оживление, вид преобразувания, които пак така могат да допринесат за едно ново начало, като допълнителен стимул в това направление ще се окаже 15-ти септември и новолунието,  което е на тази дата…

Така през втората част на септември и след Новолунието все ще се намери нещо и някой, които да порадват сърцето ви, това ще бъде свързано основно с любими хора – хубави промени около тях, които се отразяват и на вас, шанс за подобни преобразувания във вашите отношения.

Въпреки напрегнатото ежедневие или доста задачи, които имате да изпълнявате, все ще намирате време и за развлечения. Меркурий се обръща в директен на 15-ти септември и допълнително ще ускори процеси, които до скоро може да са се обърквали или забавили…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете зимата в елегантност.

Ако сте пропуснали
Най-четени