СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 11.09.2023 – 17.09.2023

x


Периодът е подходящ  да хармонизирате и подобрите най-близката си среда на съществуване, във вашия дом и семейство, на този сектор от вашия живот въздействате най-много.

Ако това не е ваша тема, тогава успявате да приключите успешно с дела, за които до скоро не сте намирали изход и решение, пред вас могат да се разкрият някакви внезапни шансове, варианти, от които да се възползвате.

Ако доскоро някои пътища са изглеждали затворени пред вас, сега вид препятствия могат да бъдат отстранени, така че да получите награда за полагани от вас до този момент усилия.

Ескалира усещането, че винаги има начин, има варианти, има кой да ви пази гърба, ако се нуждаете от това.

Някои от вас все пак може да имат нужда да намалят темпото, да обърнат повече внимание на себе си, на близките си, така че да изберат и най-вярна посока, ако това се налага.

Анализи и ретроспекции, които ще правите през настоящия период ще имат своето широко значение и отражение. Меркурий, вашият покровител, се обръща в директен от 15-ти септември, така че изводи, които правите, тенденции, които оформяте, бързо ще наберат скорост след тази дата.

На 15-ти септември предстои и Новолуние, което може да постави едно голямо ново начало в живота ви, в повечето случаи то ще е напълно позитивно за вас, ще ви даде възможност да хармонизирате семейната обстановка, да се справите с евентуални недоразумения, да разрешите битови или имотни казуси, ако това е ваша тема.

През настоящата седмица може да проведете разговори, да получите известия и предложения, хубави новини, които да порадват сърцето ви. Периодът е подходящ да оздравите партньорски връзки, с близки до сърцето ви хора личности, включително ваши деца, ако имате такива. Те ще намерят начин да ви подкрепят или зарадват по някакъв начин.

Ако сте сами, можете да срещнете подходящ партньор.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сако с вълна и каре VERYCHI

Сако с вълна и каре VERYCHI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango

Застъпена рокля Emily от еко кожа – Mango Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо сако от туид Happiness İstanbul

Късо сако от туид Happiness İstanbul Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Модата е като яденето, не трябва да се придържате към едно и също меню.

Ако сте пропуснали
Най-четени