СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 12.12.2022 – 18.12.2022

x


Вашата покровителка Венера вече е в зодиакалния знак Козирог и от този сектор ви  действа по-позитивно, дава ви една по-здрава почва под краката, защото вие умеете да преследвате целите си по един оптимално конструктивен начин, който позволява да се сбъднат мечти, които са осъществими…

Повечето от вас очертават по-далечни перспективи на развитие или поне може да надникнете в по-далечното бъдеще, избирайки вярната посока – вие ще я очертаете и ще продължите напред. През тази седмица вие можете да повишите вашите доходи следствие на подкрепа от страна на хора, които влияят на професионалната ви реализация.

Имате възможност да оберете плодовете на всички усилия, които сте полагали до този момент.

Можете да извършите положителни трансформации на работното си място, така че да почувствате удовлетворение, което е естествен завършек, увенчаване с успех на усилия,  които сте полагали в миналото.

Ако в някои случаи това не е така, значи в бъдеще ще ви се наложи да смените концепцията или направо да промените сферата на вашата реализация, така че да потърсите и намерите нещо друго и по-перспективно за вас,  по-удовлетворяващо и т.н. Ще имате достатъчно подсказки в това направление.

През настоящия период  трябва да се пазите от влияния, които приличат на некоректна конкуренция, също нелоялно или подвеждащо поведение, което може да ви нанесе щети – чисто финансови и не само.

Внимавайте кого допускате до себе си и всичко ще бъде наред. Някои от вас ще разходват повече средства, които ще се оказват полезна инвестиция в тях самите или в бъдещото им развитие.

В любовта – на този етап всичко е наред, можете да стабилизирате отношенията си или да изчистите евентуални различия, ако има такива и ако не са преминати определени граници.

Евентуални пътувания или обсъждане на по-далечни бъдещи перспективи, допълнително ще укрепва вашите връзки.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени