СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 12.12.2022 – 18.12.2022

x


Повечето от вас сега желаят да излязат извън границите на познатото, да разширят хоризонтите си на развитие, да надскочат успехи, които са постигнали до този момент. Вие ще имате такава възможност като получите силна подкрепа от страна на важни за вас хора,  това може да е колективът в който съществувате, може да са влиятелни или власт-имащи личности…

Сега вие имате шанс да наложите авторитета си в колектив, да получите по-широко признание, включително от личности, които са извън близкото или традиционното ви обкръжение, а това по един естествен начин ще увеличи възможностите пред вас.

Хора от миналото могат да напомнят за себе си и в повечето случаи това ще има позитивен, стабилизиращ ефект, защото вие ще установите, че отново можете да разчитате на тях.

Някои от вас ще се разделят с илюзии, ще оставят зад гърба си нещо деструктивно,  подобно желание или инициатива ще расте, но ще ви трябва още малко време и енергия за да се справите напълно. На този етап вероятно просто трябва да идентифицирате всичко  нереалистично в живота ви, да се разграничите от него, за да продължите напред по-силни и успешни.

Демонстрирате най-доброто от себе си и така възникват шансове да спечелите нещо важно за вас – морално или материално удовлетворение. Ако условията на труд го позволяват, ще получите бонус, повишение на доходите, някои от вас заслужен подарък.

Разбирате кои от вашите мечти се материализират. Евентуални пътувания ще ви носят радост, могат да разсеят съмнения, ще ви помогнат да изберете най-правилния път за бъдещо развитие. В любовта – стабилни връзки имат онези, които имат общи цели с любим човек, отношенията се крепят върху взаимно уважение и т.н.

Ако това не е така, тогава ще ескалира хлад, повишени претенции и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени