СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП телец 13.03.2023 – 19.03.2023

x


През настоящата седмица може да ви се налага да браните своето чисто материални интереси или нещо друго скъпо за вас, над средното ниво. Ескалира необходимост да се  адаптирате към външни обстоятелства, важни за вас хора, среда на съществуване, влиятелни и власт имащи личности, онези, които влияят на благоденствието ви – общо. Възможно е във вашето обкръжение да има човек, който ви оказва много силно въздействие.

Изглежда, че през настоящия период ще трябва да внимавате кого допускате до себе си и това ще повлияе силно на финансовото ви състояние или генерално на бъдещи перспективи на развитие.

В оптимален случай – вие ще се справите с повишена конкуренция и ще излезете своеобразни победители, защото демонстрирате най-доброто от себе си и то се оценява по достойнство.

Може да привлечете на ваша страна вид подкрепа, която ви е много полезна.

Ако определени личности са нелоялни към вас, предизвикват загуби в живота ви, понякога и по един нечестен начин, ще можете да ги идентифицирате и да ги отстраните от пътя си.

В друг вариант – ескалират повишени разходи, но те са полезни или неизбежни инвестиции във вас самите, във вашето бъдеще.

Ако до скоро сте били склонни да криете вашите чувства, то през втората част на периода това рязко ще се промени, този процес ще бъде съпътстван и с някакви решения…

Венера навлиза във вашия зодиакален знак на 17 март и ще остане тук до 11-ти април. През цялото това време вие може да се чувствате защитени, ще можете да разчитате на доза късмет, ще привличат и с по-голяма лекота любов, пари, вид одобрение, нещо, което най-силно желаете…

През втората част на периода ще се почувствате все по-силни и стабилни,  вероятно и не без причина, а защото ще има на кого или какво да разчитате, това може да е някакво ново обстоятелства, което ви действа по подобен и стабилизиращ начин…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Есенни мотиви.

Ако сте пропуснали
Най-четени