СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 13.05.2024 – 19.05.2024

x


През настоящата седмица вие имате уникален шанс  спонтанно, понякога с елемент на изненада да постигнете резултат или цел, към които сте се стремили дълго. Животът ви може да се обнови,  да ви предостави нови възможности, но не случайни, а такива, които са били във вашето  полезрение.

Самите вие можете да проявявате висока инициативност, за да не пропуснете шансове, които са много редки, бих казала веднъж на около 12 години.

И двете планети на щастието – Юпитер и Венера, са във вашия зодиакален знак и могат да материализират и най-смелите ви мечти, върху които трябва да се концентрирате. Звездите ви дават възможности, но понеже концентрацията е във вашия зодиакален знак, от вас се изисква действие, което ще бъде съпътствано от доза късмет… Но не може да очаквате подаръци, които идват само отвън…

Ако нещо не върви, значи не кореспондира с новия цикъл от вашия живот и не бива да се опитвате да го задържате. Движете се по направление на най-малкото съпротивление, това ще бъде ясна и точна подсказка, че това е вашият път.

Високата социална активност ще е повод да привличате внимание, подкрепа, така че да осъществите вашите желания. Споделяйте мислите си, идеите си, така ще ги реализирате по-лесно.

През втората част от седмицата спонтанно могат да изплуват някакви тайни, развръзки или обрати, не се притеснявайте, така може да се освободите от всичко вредно, ако има такова, ще вземете нещата „в свои ръце“, волята ви ще нарасне и ще е повод да завъртите колелото на съдбата според собствения ви фокус и интереси.

В любовта повечето от вас се радват на внимание и подкрепа от страна на любим човек, чудесен период да укрепите сърдечни връзки, влияете силно на околните, на важни за вас хора,  възползвайте се!

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността стъпва тихо…

Ако сте пропуснали
Най-четени