СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 13.05.2024 – 19.05.2024

x


Голяма част от случващото се е по инерция и не като да ви зарадва.

Вие може да сбъднете ваше съкровено желание, мечта, да оберете плодовете на усилия, които сте полагали дълго и през изминалите години.

Приключва един 12-годишен цикъл и не е нужно сега да пресирате събитията, а по-скоро да следвате шансовете, които спонтанно ще застават на пътя ви.

Мнозина разчитат на много силна интуиция, действат креативно, изобретателно, така че може да пленявате с вашето излъчване, разбиране, висока адаптивност и правилни действия, чрез които да спечелите, а не обратното.

Миналото ви застига и чрез анализи, предчувствия, интуитивни прозрения. Стигате до дъното на истини, надниквате отвъд видимото, сглобявате една цялостна картина, а това винаги е правилно и полезно, така че да изберете най-правилното направление и в по-далечни перспективи на развитие. Не е изключено да се налага да направите важен и определящ избор следствие на случващото се сега.

Твърди се, че в такива периоди ние можем да се докоснем до мъдростта на нашето подсъзнание, душа и да се върнем от там с някакво богатство.

Периодът не е подходящ да се натоварвате физически, може да имате нужда да намалите темпото,  да обърнете повече внимание на себе си, да не бързате.

През втората част от седмицата е полезно да се пазите от недоразумения с хора, които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл.

Пазете се от конфликти с влиятелни и власт имащи личности, избягвайте спорове, бъдете изрядни в документи, особено, ако ви интересуват юридически казуси.

Вашият покровител Меркурий преминава в Телец на 16 май, а с това все по-трудно ще се влияе на мнението ви, но самите вие ще ревизирате в дълбочина връзки и бъдещи перспективи на развитие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени