СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 20.01.2020 – 26.01.2020

x


Навлизате в един от най-важните за вас периоди през годината, когато влияете и определяте вашия социален статус в бъдеще – кариерно развитие, брачни отношения, репутация като минимум.

Горе-описаното влияе най-силно и подчертано на родените през първи деканат, но и всички останали в различна посока.

Звездите от вас ще изискват вид обновление, а в този процес активно да защитавате интересите си, да бъдете по-активни, инициативни, да бъдете по-креативни, отворени към нещо ново и различно, да се освободите от онова, което препятства успехите ви или чувството ви на щастие – общо.

Мнозина ще са насъбрали в себе си достатъчно енергия и мотивация да действат и реагират на предизвикателствата точно така, могат да стартират процеси, особено след Новолунието на 24 януари, което ще преобрази начина им на съществуване по един внезапен, бърз начин.

Можете да набелязвате възможности, които внезапно застават на пътя ви, а евентуални провокации да превъртате във ваша полза или да ги отстранявате, но не бива да ги завлачвате, за да не позволите да прорастват и да ви дестабилизират за дълго време.

Социалната ви активност е значима, околните влияят на финансовото ви състояние или ви действат доста трансформиращо. В този процес задължително ще има личности, които ще ви подкрепят, информират, ще си помагате, но ще има и такива, които ще действат против интересите ви и буквално могат да предизвикат загуби – материални или морални. Важно е да не позволявате да ви въвличат във вид нечестност или интриги, също да бъдете по-внимателни на кого се доверявате, когато подписвате финансови документи или взаимодействате с личности, които влияят на благосъстоянието ви.

Може да прозрете истини, да узнаете тайни, ако има вид нечестност в отношенията, лични или делови – ще можете да я идентифицират, въпреки всичко е препоръчително да сте нащрек…

Удовлетворение или подкрепа, повече шансове се отключват под влияние на хора стоящи далеч от вас – буквално и в по-общ смисъл, влиятелни личности, при евентуални пътувания.

Колкото по-висока квалификация и опит демонстрирате, толкова по-широки хоризонти на развитие и популярност ще постигате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Животинските принтове като отправна точка за днешния аутфит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ