СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 22.04.2024 – 28.04.2024

x


Слънцето вече е във вашия зодиакален знак, така че ще почувствате прилив на енергия,  адреналин, амбициите ви ще нараснат, защото усещате, че не трябва да пропускате изгоден момент или това е по външни и независещи от вас причини… Например, може да са се повишили изискванията към вас, а вие трябва да отговорите, да проявите повече воля,  упоритост и постоянство, така че да превъртите предизвикателства в полза.

Родените през настоящата седмица, но и всички останали, в различна степен ще обновят и променят своя социален статус и обществено положение, защото правят пробив в кариерното си развитие или се ориентират към занимания, които са различни, но им дават шанс да се докажат.

Все пак може да се наложи да оставите зад гърба си нещо, което е безперспективно – с какво можете или трябва да продължите напред, защото ви носи изгода, може да бъде наградено и обогатено, ще разберете в дните на пълнолунието, което е на 24-ти април.

Пълнолунието ще освети важни за вас отношения, лични или делови и ще превърти колелото на съдбата в една или друга посока, в зависимост от това кого сте допуснали до себе си.

Миналото продължава да ви застига чрез новини и равносметки… Все още нищо няма да е изкристализирало докрай.

В обкръжението ви може да има доста алтруистични личности, които са готови да ви помогнат при нужда, това мога да бъдат и енергични, амбициозни персони, които ви мотивират, превръщат се в повод вие самите да осъществите ваши високи и честолюбиви планове.

Все пак в обкръжението ви може да има манипулатори или измамници, така че внимавайте на кого се доверявате и допускате до себе си.

Любовта се преоценява, само една малка част е видно от това, което изпитвате, надниквате в дълбочина, проследяват и причинно-следствени връзки, а това в повечето случаи ще има позитивен или оздравителен ефект.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени