СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 22.04.2024 – 28.04.2024

x


През настоящата седмица по различни поводи може да ви се налага да защитавате интересите си над средното ниво.

Например, конкуренцията или изискванията растат, а вие трябва да проявите повишена адаптивност, но и воля, за да излезете победители или да извлечете ползи в бързо променяща се обстановка.

Колкото повече проявявате приспособимост, така че да укрепвате връзки, които допринасят за благоденствието ви, демонстрирате качества, лидерски способности,  толкова повече случващото се ще ви помогне да спечелите и в един по-широк смисъл.

Ако в някои случаи това е невъзможно, тогава може да ви се наложи да промените вашата среда, тоест да се изместите на друго място, където ще бъдете по-добре приети…

Все пак е полезно да се пазите от конфликти, които могат да ви нанесат щети – морални или материални. Кои от вашите мечти са осъществени, на кого или какво можете да разчитате в значима степен разбирате в дните на пълнолунието, което е на 24 април. Постарайте се тогава да преобладават приходите, а не нещо друго, дистанцирайте се от хора и обстоятелства, които са проводник на загуби.

Все пак може да ви се наложи да се откажете от нещо, да жертвате нещо, за да придобиете друго и по-ценно.

През втората част от седмицата трябва да се пазите от илюзии, манипулации, може да попаднете в плен на някаква неяснота, от която ще се измъкнете  като не губите от поглед  по-далечни цели, разчитате на натрупан опит.

Колкото по-малко афиширате всичките си намерения и действате стратегически, толкова повече ще нараства вероятността да ги осъществите на практика.

На път сте да приключите определени задачи, защото ги осъществявате, или понеже са само илюзия и няма смисъл да ги продължавате, в значима степен подобни казуси ще се изяснят сега.

Притежавате доза късмет, задавате нов цикъл, може да сте на прага на житейски кръстопът, вид равносметки и дори възможности от миналото, ще определят и по-далечни перспективи на развитие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Жълти нюанси в петък.

Ако сте пропуснали
Най-четени