СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 22.08.2022 – 28.08.2022

x


Вие получавате шансове да демонстрирате себе си в пълна степен, може да разчитате на доза късмет в този процес и със съответните позитиви. Въпреки всичко, осъществяването на вашите цели може да си има своя цена, буквално и в по-широк смисъл.

Някои от вас ще решат да инвестират в себе си, в свой бизнес, дори и в любими хора и това ще се отчита за правилно, а понякога и неизбежно.

Чисто финансови въпроси ще повдигат адреналина ви, ще повишават собствената ви инициативност, но ще изискват от вас да промените нещо, за да бъдете по-стабилни и успешни в бъдеще.

Амбициите ви растат, може да имате усещането, че сте на прага на едно голямо ново начало и на практика може да е точно така, все пак крайният резултат и съответните промени ще зависят от вашите собствени желания и съответни действия.

Внимавайте чисто финансови въпроси да не застават между вас и любими хора…

Общуването с личности, които са стоящи далеч от вас ви носят успехи. Демонстрацията на висока квалификация също е от полза, дърпа ви напред и нагоре, евентуални пътувания ви носят късмет.

На 27  август предстои новолуние, което ще обнови вашите сърдечни връзки с партньори или пораснали деца, ако имате такива.

Инвестирате в тях или им придавате друга стойност съответните последици.

В душата на повечето от вас е неспокойно, нуждаете се от промени и сами може да ги предизвиквате, понякога и с елемент на изненада като действате спонтанно и неспецифично, разбира се за всяко нещо си има причина и ако всичко е добре обмислено,  значи ще разтовари напрежение, което трупате в последно време.

През последните дни от седмицата се появяват шансове за положителни промени на работното място, тази тенденция ще расте през следващата седмица.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени