СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 22.08.2022 – 28.08.2022

x


Вие получавате шансове да демонстрирате себе си в пълна степен, може да разчитате на доза късмет в този процес и със съответните позитиви. Въпреки всичко, осъществяването на вашите цели може да си има своя цена, буквално и в по-широк смисъл.

Някои от вас ще решат да инвестират в себе си, в свой бизнес, дори и в любими хора и това ще се отчита за правилно, а понякога и неизбежно.

Чисто финансови въпроси ще повдигат адреналина ви, ще повишават собствената ви инициативност, но ще изискват от вас да промените нещо, за да бъдете по-стабилни и успешни в бъдеще.

Амбициите ви растат, може да имате усещането, че сте на прага на едно голямо ново начало и на практика може да е точно така, все пак крайният резултат и съответните промени ще зависят от вашите собствени желания и съответни действия.

Внимавайте чисто финансови въпроси да не застават между вас и любими хора…

Общуването с личности, които са стоящи далеч от вас ви носят успехи. Демонстрацията на висока квалификация също е от полза, дърпа ви напред и нагоре, евентуални пътувания ви носят късмет.

На 27  август предстои новолуние, което ще обнови вашите сърдечни връзки с партньори или пораснали деца, ако имате такива.

Инвестирате в тях или им придавате друга стойност съответните последици.

В душата на повечето от вас е неспокойно, нуждаете се от промени и сами може да ги предизвиквате, понякога и с елемент на изненада като действате спонтанно и неспецифично, разбира се за всяко нещо си има причина и ако всичко е добре обмислено,  значи ще разтовари напрежение, което трупате в последно време.

През последните дни от седмицата се появяват шансове за положителни промени на работното място, тази тенденция ще расте през следващата седмица.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от BURBERRY

Жилетка от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди пола от BALMAIN

Миди пола от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от VERONICA BEARD

Сако от VERONICA BEARD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Този декември очакваме!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ