СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 26.10.2020 – 01.11.2020

x


В периода на Скорпион вие можете или трябва да обновите вашите партньорски отношения.

Това е време, през което задавате нови тенденции в тази сфера от вашия живот и те ще имат широко отражение, да кажем до пролетта на 2021 или поне ще са достатъчно показателни за силните и слабите звена, какво предстои и т.н. Сега всичко това ескалира и дори с елемент на изненада. В повечето случаи вашето желание за обновление и визия за бъдещо развитие ще се свери с тази на отсрещната страна. Ако вие имате общи цели и представи за просперитет, щастие в един по-широк смисъл, тогава случващото се ще превърти важни за вас връзки на едно по-високо и проспериращо ниво.

Ако са налице по-дълбоки различия, тогава те ще бъдат особено видни, ще изискват адаптивност, понякога компромис, така че да изчистите недоразумения, да оздравите и хармонизирате отношенията си. Стига да искате, ще намерите начин.

Но ако някои връзки са изчерпани, това ще става все по-видно и особено през втората част на седмицата, може да доведе до внезапни усложнения, отчуждение или направо късане на съответния контакт. Но вие имате избор, в повечето случаи – вие ще сте в основата на зададени перспективи на развитие, тоест зависи от вас самите.

На работното ви място също може да се върнете към отминали сюжети, например възникнали са повишени изисквания, които сега се проверяват за изпълнение, останал е неразрешен спор с влиятелна личност или това е ангажимент, който все още е неизпълнен.

В друг случай – това може да приоритет, който изисква да не се претоварвате твърде, за да сте по-здрави, да обърнете повече внимание на себе си и да пренаредите задачите си, така че да сте по-ефективни, но и в тонус. Помислете, изберете си стратегия и я изпълнете, тя ще се имплантира трайно, ако желаете до края на ноември.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ