СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 26.10.2020 – 01.11.2020

x


Водеща тема за вас продължават да бъдат партньорските отношения – лични или делови, но сега преминават в една нова фаза, която ви подтиква да ги разглеждате от един друг ъгъл, да проследявате причинно-следствени връзки, ако не всичко протича между вас точно така, както желаете или пък подходът ще е по-практичен, например до колко едни връзки ви носят ползи, дори и чисто материални, до колко са надеждни, лоялни или ви изненадват неприятно, дестабилизират ви на различни нива.

Звездите ви връщат към минали ситуации и нека това да се тълкува като право на втори шанс – да канализирате случващото се в оптимално позитивна за вас посока, да изчистите евентуални недоразумения, да рестартирате или освежите определени контакти с хора, които искате да останат в живота ви.

Все пак периодът на Скорпион е подходящ и да се освободите от всичко токсично, носещо ви загуби – буквално и в по-общ смисъл. Ще имате достатъчно подсказки в тази посока, особено през втората част на седмицата, понякога и с елемент на изненада.

Можете да превъртите предизвикателствата в полза като отстраните слаби звена между вас и личности, които допринасят за благоденствието ви, но също да отстраните онези, които ви носят щети. Хубаво е да гледате в по-далечна перспектива, защото действията ще имат такова отражение.

Финансовото ви състояние също може да търпи промени – посоката отново зависи от това до колко и от кого получавате подкрепа, помислете за това и си изградете правилна стратегия.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежовото – една стилна вселена.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ