СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 27.02.2023 – 05.03.2023

x


Вашите емоционални преживявания са много ярки, вероятно само една малка част от тях вие сте склонни да демонстрирате или разкривате пред света.

Вашите чувства може да се хранят от шанс да осъществите ваше сърдечно желание, то може да преобрази живота ви в положителна посока и то за дълго, а може и да изисква малко повече време, за да се реализира напълно.

Някои от вас може да крият всички свои планове, а до колко те са осъществими на практика – в значима степен ще установите през настоящия период.

Някои от вас може да се изкушат от любов, която поради някаква причина не могат да афишират или тя е с човек, който е твърде различен от тях.

Други ще могат да се доберат до допълнителни източници за облагодетелстване, защото имат покровител, на кого да разчитат и т.н. Въпреки всичко сега е полезно да пазите интересите си, защото нараства тенденцията от конкуренция, която не винаги е лоялна.

Не е изключено и да ви се налага да бъдете социално по-активни, да преодолеете някаква трудност или предизвикателство, за да утвърдите позициите си или поне да не позволите да бъдете изместени.

Някои от вас ще получат важна информация, която ще им помогне да надникнат в по-далечното бъдеще и това ще касае вашата сигурност на различни нива от живота, приоритетно финансова, но не само.

Почти през целия период ще ескалират изненади, те ще се усилват през втората част на седмицата, но ще бъдат напълно позитивни за вас, ще ви дават шанс да изпъкнете, защото има на кого да разчитате, получавате подкрепа и одобрение от околните – общо.

Вашата креативност ще е забележителна и със съответните позитиви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Карго панталоните в един по-елегантен прочит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ