СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 28.02.2022 – 06.03.2022

x


Повечето от вас сега ще получават силна подкрепа от страна на колектива, в който съществуват. Възможно е в близкото ви обкръжение да се появи вид благодетел или влиятелна личност, която да подкрепи собствените ви честолюбиви планове.

Вие се намирате в прекрасен период, през който можете да заемете по-престижни позиции в колектив, да разширите вашето влияние над околните.

Може да очаквате важни разговори, новини, които касаят кариерното ви развитие,  социален статус и т.н.

На този фон повечето от вас са под влияние на силни емоционални преживявания, които в оптимален вариант ще усилят вашите амбиции, ще ви подтикнат да бъдете мобилизирани,  да дадете най-доброто от себе си и да направите пробив в избрано от вас направление и то с дългосрочни последици.

Най-големи шансове за положителни промени ще имат онези от вас, които са родени през последните дни на зодията, но и всички останали в различна степен.

Общуването с хора извън близкото ви или традиционно обкръжение ще е проводник на множество преобразувания и в повечето случаи положителни, дори и това да е съпътствано от по-ярки преживявания. Демонстрацията на висока квалификация ще ви дърпа напред и нагоре, евентуални пътувания ще разширяват хоризонтите на развитие.

Ако ви интересуват съдебни дела – те ще бъдат съпътствани от силна съпротива, но вие имате шанс да насочите тенденциите в предпочитано от вас направление.

Все пак посланията не са еднозначни, ако дължите нещо на някого, ще трябва да се разплатите или ще трябва да жертвате едно, за да придобиете друго и по-ценно за вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако времето е лошо, облечете….розово.

Ако сте пропуснали
Най-четени