СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 28.02.2022 – 06.03.2022

x


Предстои една от най-важните седмици, която може да се отрази на вашия социален статус, кариерно развитие, обществено положение. Това ще засегне предимно родените през последните дни на зодиака, но и всички останали в различна степен.

Случващото се не е случайно, то е трупана тенденция от доста време, но сега ескалира като вид развръзка и преобразувание. Това може да бъде своеобразна награда за полагани от вас до този момент усилия, които ще ви надарят със съобразна власт.

Ако събитията не са във ваша полза, тогава това ще бъде ясен признак, че ще трябва да направите рязък завой или предстоят трансформации, които ще се отразят на всичко гореописано.

На този фон и на втори март предстои новолуние, което ще ви даде шанс и да се доберете до алтернативни източници за печалба, ако се нуждаете от такива.

Ще имате възможност да стабилизирате и подобрите финансовото си състояние, това може да се случи и чрез вид подкрепа, която получавате от важни за вас хора, дори институции.

Вид обновление в материалното ви състояние ще ескалира, дори и това да изисква известни реформи и по-голяма инициативност от ваша страна. Все пак част от шансовете сами ще застават на пътя ви и следствие на усилия, които сте полагали до този момент.

Налага ли се да се съобразявате над обичайното с околните, част от тях ще ви се отблагодарят като стабилна поддръжка, ще подпомогнат утвърждаването на авторитета ви в колектив, но други могат да се явят като съобразна спирачка, не са изключени разяснителни разговори, определящи новини, след които ще прецените кой да отпадне от обкръжението ви, каква стратегия да изградите, за да се справите с подобно предизвикателство и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени