СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 28.09.2020 – 04.10.2020

x


През тази седмица от вас се изисква да балансирате внимателно между лични и служебни въпроси.

От една страна по различни поводи може да ви се налага да сте по-дейни в посока да се доказвате на работното място, да отстоявате извоювани позиции, а от друга – ескалират процеси, които са натрупани в миналото, отчитате за извън контрола си, нещо, което ви тревожи… В този случай едва ли ще намерите изход и решение веднага, но сега е подходящо да действате в избрано от вас направление, да се добирате до ценна или скрита информация, да получавате подобна подкрепа. В такъв случай вашите усилия постепенно ще започната да дават своите положителни резултати и с пик от развръзки, своеобразна награда в края на годината.

Към настоящия момент е полезно да обръщате внимание и на всичко скрито, което ви въздейства, ако има такова, то ще се прояви, особено по време на Пълнолунието, което е на 01 и 02 октомври. Тогава получавате пълнота от знание, включително за това как се справяте с приоритети влияещи на кариерното ви развитие и социален статус, репутация като минимум, също натрупани въпроси в миналото, които все още не са намерили отговор и решение. Според онова, което ви подкрепя или дестабилизира си изградете вярна стратегия.

Отстранете хора или влияния, които ви действат деструктивно, ако има такива, то задължително ще ги идентифицирате.

През цялата седмица информационният поток е много усилен, водите разяснителни разговори, които „осветяват“ важни за вас връзки, партньорски отношения. Пластовете под краката ви се наместват в този процес, понякога и с елемент на изненада. Ако има различия между вас, то те ще се проявят, за да си „сверите часовника“- на кого и в каква степен можете да разчитате или пък, какво трябва да се промени, за да бъдат по-стабилни вашите контакти.

Ако различията са твърде дълбоки, тогава може да настъпи охлаждане, отчуждение, дори прекратяване на взаимоотношения, които явно нямат бъдеще.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Подаряваме ви малко слънце в мрачния ден!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ