СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 28.11.2016 – 04.12.2016

x

2-Taurus


Вие навлизате в силно трансформиращ период, който ще се отрази основно на материалното ви благополучие, на чувството ви за сигурност. Възможно е да сте изправени пред своеобразен житейски кръстопът, който ви дава шансове да подобрите социалното си положение, но като се мобилизирате, проявите значима инициативност, справите се с вид конкуренция и се съсредоточите в частта – получаване на подкрепа /морална, финансова/- от страна на влиятелни личности. В пълна степен звездите ви дават „зелена светлина”- да просперирате благодарение на опека и одобрение от страна на важни за вас личности.

В друг случай – ескалират съдебни дела, имуществени спорове, които също можете да спечелите, въпреки че ще бъдат нелесни или ще ви струват скъпо.

Полезно е и да „отсявате сеното от плявата” и да се пазите от „удари под кръста”. Колкото са по-високи целите ви, толкова повече нарастват и рисковете от обрати, заради недоброжелатели, неоценени подробности, които ескалират и ви изненадват… Внимавайте!

В любовта и в чувствата сте склонни да проявявате идеализъм, но ако той не кореспондира с реалността – също много бързо ще го разберете. Понеделник е показателен за партньорските ви връзки, през този ден най-силно можете да им влияете.

Във вторник и сряда сте под влияние на Новолунието, за вас то ще донесе знакови събития или новини, уловете „попътния вятър” и се освободете с лекота от онова, което препятства мечтите и възхода ви.

В четвъртък, петък и събота – звездите ви изправят пред не лесни задачи за изпълнение, можете да надникнете в по-далечното бъдеще от случващото се, да насочвате и да извлечете ползи, дори и от евентуални негативи, предизвикателства. Информационният поток е много усилен, „осветляващ”.

В неделя предстои кулминация или развръзки.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ