СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 29.05.2023 – 04.06.2023

x


Водеща тема за повечето от вас сега е финансовото състояние и освен това точно на тази сфера от вашия живот вие може да влияете най-силно, а успехи, до които се доберете после ще ви въздействат и през следващите месеци, а може и по-дълго.

От вас може да се изисква да вземете някакви мерки, да проявите вид инициатива, така че да преобразите този сектор от вашия живот от „корен“.

За всеки ще съществуват различни цели и съответно възможности, които могат да ви подействат обогатяващо или да обновят онова, което имате – общо.

Някои от вас могат да се доберат до нови източници за печалба, например като променят своята работа, други могат да получат повишение на заплатата, трети – ще се радват на силна подкрепа от страна на своето семейство, на своите близки, а това пак така ще ви действа обогатяващо. Не е изключено вашето материално състояние да се преобрази,  защото инвестирате в недвижимо имущество или пък се справяте с битови и имотни казуси.

Все пак, за повечето от вас ескалират и повишени разходи, но те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции във вашето бъдеще, във вас самите.

В по-неприятна форма – от вас сега може да се изисква да си направите точна равносметка от кого си заслужава да страните, за да се предпазите от загуби. Понякога това може да е нелоялна конкуренция, некоректни приятели, високи изисквания, които не кореспондират с вашите очаквания…

Ако не може да се справите с това предизвикателства, тогава някои от вас могат да решат да сменят своята среда, за да защитят интересите си… Почти през цялата седмица ще изненадвате околните със свои решения и поведение, но това може да се превърне в повод внезапно да се освободите от всичко натоварващо, да обновите и промените живота си в една позитивна посока.

Радвате се на добронамереност и подкрепа от най-близкото ви обкръжение, задължително ще има личности, на които да можете да разчитате.

Може да чуете думи, които ще докоснат душата и сърцето ви, ще оставят трайна следа там.

Чудесен период да оздравите партньорски отношения, ако сте сами – едно приятелство може да прерасне в нещо повече или пък това може да е любов от пръв поглед.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени