СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 29.05.2023 – 04.06.2023

x


Вие се намирате в период, през който общуването се превръща в проводник на възможности и мост към вашите успехи. Информационният поток е много усилен и вие може да чуете новини, да проведете разговори, които да порадват сърцето ви, защото осъществявате ваше сърдечно желание или понеже откривате, че все има кой да подкрепи вашите честолюбиви планове.

Ще се справите най-добре с дела, които ви доставят някакво удоволствие, в които можете да изпъкнете, защото заемате лидерски позиции или пък имате собствен бизнес…

Рутината остава на заден план на този етап или няма да ви е лесно да се справите с нея.

Но седмицата ви дава чудесни шансове да се докажете, да заемете по-престижни позиции,  да създадете или укрепите контакти, да сключите договори, на които ще можете след това да разчитате дълго. Част от шансовете сами ще застават на пътя ви и под формата на предложения, но други вие трябва да отключите и чрез собствената ви инициативност.

Действате с голям размах, повече смелост, в обкръжението ви има хора, които повдигат тонуса и адреналина ви, вашия ентусиазъм.

Въпреки всичко, не е изключено да се сблъскате с някакви истини, които не са твърде по вкуса ви, но пък знанието винаги е сила, държи ни здраво стъпили на земята и ни помага да сглобим една цялостна картина, така че в повечето случаи това е за добро, може да се превърне в повод да разчистите обкръжението си от обвързаности, които само ви натоварват. Имате възможност да промените вашите доходи, ескалират внезапни шансове, от които можете да се възползвате.

В друг случай – анализите сочат какво трябва да промените или обновите, за да стабилизирате материалното си състояние, а може би и каква цена трябва да платите…

Не са изключени и внезапни разходи, непланирани, но те също така могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции.

Повечето от вас се радват на разбирателство и хармония с най-близки хора, в дома и семейството, с ваш партньор, деца и т.н.

Ще намирате време и за развлечения, може да ви обземат и по носталгични или романтични настроения…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени