СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Близнаци 29.05.2023 – 04.06.2023

x


През настоящата седмица и чрез вашата собствена и повишена социална активност вие може да постигнете успехи, на които после да разчитате през следващите месеци, а може и много по-дълъг период от време. Някои от вас може да изпитват известно безпокойство или пък да се колебаят с какво да продължат напред и какво да оставят зад гърба си. В този процес могат да ескалират изненади, които ще ви ориентират в правилна посока.

Ако усещате, че нещо или някой е извън контрола ви, само ви дестабилизира, тогава ще се наложи да вземете по-радикални и крайни мерки, за да не позволите това да ескалира и в бъдеще.

На този фон водите доста интересни преговори, може да сключите договори или да постигнете договорки, може да привлечете на ваша страна енергични и дейни личности, с които ще делегирате отговорности, които ще могат да ви бъдат полезни на различни нива от вашия живот. Чрез подобна подкрепа, чрез вашата убедителност и комуникативни умения сега вие имате шанс и да преодолеете някаква трудност или да я превъртите във ваша полза.

Звездите ви показват в по-ярки краски с какво трябва да се справяте, кой или какво застава на пътя ви като предизвикателство, което ще ви мобилизира и трябва да надскочите чрез повече усилия и постоянство… Ако сега всичко е наред във вашето кариерно развитие, дела, които се отнасят до социалния статус и дори репутация, партньорски отношения, значи ще можете да разчитате на същото и в бъдеще време, това ще бъде страхотен знак в тази посока.

Повечето от вас ще се справят и ще защитят интересите си, така че вие може да получите подарък, буквално или в по-широк смисъл, а може и да повишите доходите си, да сбъднете ваша съкровена мечта, която ви действа обогатяващо.

На четвърти юни предстои пълнолуние, което е едно от най-важните за вас и включва пик от новини и събития, вид развръзки, те ви показват в по-ярки краски на кого можете да разчитате…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени