СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 30.11.2020 – 06.12.2020

x


Пълнолунието с Лунно затъмнение, което е в началото на седмицата ще ви донесе пик от новини, показателни събития и развръзки, които ще засегнат вашето материално състояние.

Обирате „плодовете“ на семена, които са посети поне през изминалото полугодие и нека те ви донесат удовлетворение.

В значима степен вашето благосъстояние и сигурност на този етап се влияе от подкрепата, до която можете или трябва да се доберете от страна на партньори, хора, които могат да ви бъдат полезни – общо. Все още можете да насочвате и е целесъобразно да канализирате тази мощна енергия в посока вид опека, получаване на опека, одобрение от страна на влиятелни личности, понякога и институции – финансови и не само.

Възможно е да ескалира усещането, че сте на прага на житейски кръстопът, вероятно някои от вас ще трябва да направят важен избор или постепенно ще бъдете пренесени на нови релси на развитие, те не са непознати за вас, в тази посока сте подтиквани да се развивате от доста време, да кажем от юни, за да се справите с въпрос, който отчитате за извън контрола си, но влияе на онова, което имате – общо. Ето, че през тази и следващата седмица се оформят алтернативи, начини на въздействие или съответния казус – губи своя смисъл, получава нова стойност и т.н.

Част от въпросите, които ви вълнуват се разрешават от само-себе си и по инерция като естествена развръзка, както казах вече – намират се начини или пък вземате определящи решения, които ще ви подействат по подобен начин.

Навлизате в период, през който ще можете да хармонизирате отношенията си или се появява човек, който силно ви подкрепя, вълнува и т.н.

Все пак не всички ще са чак толкова доброжелателни. В средата ви на съществуване ще се проявят и хора, които не са чак толкова доброжелателни или ви разочароват. Полезно е да се пазите от манипулации и измами през тази и следващата седмица. Нека това да е повод да разчистите обкръжението си от неблагоприятни влияния.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ