СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 31.01.2022 – 06.02.2022

x


На първи февруари предстои новолуние, което ще зададе едно ново начало за вашето кариерно развитие, социално положение и т.н. Възможно е да ви се наложи да бъдете максимално мобилизирани, за да се представите в оптимално добра светлина, това може да изисква повишена адаптивност, също да се съобразявате с някои външни фактори, които ви влияят.

Това ще ви помогне да преодолеете предизвикателство, да докажете себе си, в обективно предизвикателна среда и високи изисквания. Ако това е невъзможно, тогава може да решите да промените вашият път на развитие и да намерите свое по-благоприятно място.

Успехи, които завоювате през тази седмица и в различна степен през следващата, ще се закодират трайно и ще имат стабилизиращ ефект на различни нива.

Но от вас ще се изисква вид мобилизация, за да се справите…

През цялото време ще можете да разчитате на подкрепа от страна на колектива, в който съществувате, на влиятелни и власт-имащи личности, включително такива, които са извън близкото или традиционното ви обкръжение.

Вашата популярност или влияние могат да растат. Полезно е сега съзнателно да се стремите да създавате и укрепвате връзки, които ще допринесат за вашето благоденствие.

Демонстрацията на висока квалификация или обогатяването на вашите знания, също ще се ценят по достойнство и ще ви дърпат напред и нагоре… Любовта – тя е идеалистична, но имате възможност да стабилизирате отношенията си.

Ако сте сами, може да срещнете подходящ партньор на път или вниманието ви да е силно привлечена от личност, която е стояща далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малка пола за големи момичета.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ