СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 02.12.2019 – 08.12.2019

x


През тази седмица предстои ключово астрологично събитие – Юпитер преминава в Козирог на 03 декември и през идната около година ще ви даде шанс да извършите положителни преобразувания в дома и семейството си при това те ще бъдат дългосрочни. Например – може да уредите имотни казуси, да се изчистят евентуални недоразумения в дома ви, могат да се увеличат броя на членовете у дома, да закупите жилище, да се преместите да живеете на ново място и т.н. Вероятно е най-добре и още в началото да се фокусирате върху водеща цел, да действате в тази посока и тя ще се осъществи. Част от шансовете или горе-описаните перспективи ще ескалират по един естествен начин, дори по външни и независещи от вас причини.

През настоящата седмица усещате първи ветрове на промяната, най-силно е за родените през септември, но и всички останали в различна степен.

Информационният поток продължава да е много усилен, може да е съпътстван с известно напрежение на работното ви място или в ежедневието, защото според чутото перманентно или внезапно могат да се объркват предварителните ви планове.

Вие ще имате достатъчно сила и потенциал да превъртате предизвикателствата в полза и дори да печелите от това. Волево, следствие на упоритост, такт ще получите бонус, морално поощрение, повишение, ако условията на труд го позволяват или пък ще си потърсите по-достойно призвание.

Не е изключено да ви обземат носталгични настроения, да посетите стари местности, може да си върнете нещо изгубено.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени