СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 02.12.2019 – 08.12.2019

x


На 03 декември предстои знаково астрологично събитие – Юпитер преминава в Козирог и през идната около година ще подейства положително на самочувствието ви, на способността ви да демонстрирате най-доброто от себе си, да разгърнете потенциала си и да осъществите ваша сърдечна мечта. Ако това ви интересува – ще се реализирате отлично чрез собствени творчески проекти или бизнес, в друг случай – можете да срещнете любовта, ако сте сами или пък вашите деца ще се превръщат в повод за гордост, можете да изчистите евентуални недоразумения с тях и т.н.

Социалната ви активност през тази седмица е много висока, вие преговаряте за интересите си, може да влизате в активни полемики, дори спорове, в повечето случаи ще се справяте с повишена конкуренция или пък ще налагате мнението си над околните… Като следствие ще заздравявате връзки или пък ще създадете нови и полезни с енергични и влиятелни личности, които да ви помагат, особено, ако имате нужда от това.

Чрез преговори, срещи, получени предложения, сега можете да преобразите живота си в положителна посока.

Информационният поток е много усилен и ще ви постави в нови позиции в колектив или ще смените средата си и това трябва да е за добро.

Приключват важни преобразувания в дома и семейството ви. Сега е моментът да канализирате известно напрежение в една по-положителна посока, това ще се закодира трайно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени