СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 04.09.2023 – 10.09.2023

x


През настоящата седмица голяма част от случващото се ще е по инерция и в по-ярки краски ще ви показва с какво да продължите напред, какво или кого да оставите зад гърба си, защото няма място в бъдещето ви развитие.

Традиционно и през този период ескалират развръзки и показателни събития за цялата ваша изминала година, така че онова, което трябва да остане в живота ви и да не го напуска, ще остане, дори и без да полагате особени усилия.

Може да чуете новини, предложения, да узнавате тайни, от които да се възползвате, а те да ви подействат обогатяващо, стабилизиращо или поне да се превръщат във вариант,  ако се нуждаете от такъв.

Повечето от вас действително ще установяват, че при тях има алтернативи, има кой да им пази гърба, има хора и обстоятелства, които допринасят за благоденствието им.

Ценете високоподобни личности, вероятно ще можете да разчитате на тях и през следващите месеци, а може и повече.

Ако в миналото  са се объркали някои въпроси, които касаят повишаване на вашите доходи, получаване на заслужени суми, дори наследства, ето, че сега за тези приоритети също ще се намери  изход, решение. Взаимодействието с финансови или държавни институции също ще е добро, ако това ви интересува.

Венера, вашата покровителка, вече е директна, така че самите вие ще придобиете по-голяма увереност, ще знаете какво искате, кой път да изберете, след като достатъчно сте се лутали в миналото или сте се колебаели по важни за вас теми, които касаят нещо ценно – от любов до чисто материални приоритети.

Вашата инициативност перманентно ще расте, както и социалната ви активност, така че през втората част на тази седмица и през следващата това ще има позитивно отражение върху популярността ви, способността ви да привличате все повече внимание, онова, което най-силно желаете..

Ще ставате все по-привлекателни за околните, за любими хора или за противоположния пол…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени