СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 05.04.2021 – 11.04.2021

x


Вие сте в прекрасен период да оздравите партньорските си отношения, ще се радвате на повече внимание, добронамереност и т.н. Може да обсъждате по-далечни перспективи на развитие с вашата половинка, а това допълнително ще укрепи чувствата и доверието между вас.

Евентуални пътувания ще имат благотворен ефект, също, ако намирате повече време за развлечения, почивка, общи планове, включително такива, които са свързани с общ бизнес, творчески проекти и т.н. Ако това не е вашата тема, тогава може да ви интересуват други контакти, които ще допринасят за вашето благополучие в чисто професионален аспект.

През 2021 година вие се радвате на доза късмет във вашите начинания, но и звездите изискват от вас да разгърнете вашия потенциал като се ориентирате към нещо любимо, което искате или можете да вършите… Ако към това прибавите и вид съдружие, тогава ще имате шанс да осъществите и най-смелите си мечти.

Ако работата ви е рутинна обаче, тогава няма да върви твърде гладко, напротив – не е изключено да ескалира известен хаос поради допълнителни изисквания към вас, променени условия на труд, допълнителни задачи, които трябва да изпълните и объркват традиционния график. В друг случай е подходящо да обърнете и повече внимание на здравето си, да не се претоварвате, може би да пренаредите приоритетите си така, че да сте по-спокойни емоционално и физически…

Сега имате избор и варианти, както казах вече вие притежавате и доза късмет, който се отключва, когато преговаряте за интересите си, търсите вид опека и одобрение, тогава вероятността да ги получите ще е повече от голяма.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Късо яке от деним със свободна кройка от Trendyol

Късо яке от деним със свободна кройка от Trendyol Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна и обеци Amelia Parker

Гривна и обеци Amelia Parker Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа с шагрен от Francesca Rossi

Чанта от еко кожа с шагрен от Francesca Rossi Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шал с животинска шарка от Oltre

Шал с животинска шарка от Oltre Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза, обемни бижута и ярко червило – това е достатъчно.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ