СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 05.04.2021 – 11.04.2021

x


Вие сте в прекрасен период да оздравите партньорските си отношения, ще се радвате на повече внимание, добронамереност и т.н. Може да обсъждате по-далечни перспективи на развитие с вашата половинка, а това допълнително ще укрепи чувствата и доверието между вас.

Евентуални пътувания ще имат благотворен ефект, също, ако намирате повече време за развлечения, почивка, общи планове, включително такива, които са свързани с общ бизнес, творчески проекти и т.н. Ако това не е вашата тема, тогава може да ви интересуват други контакти, които ще допринасят за вашето благополучие в чисто професионален аспект.

През 2021 година вие се радвате на доза късмет във вашите начинания, но и звездите изискват от вас да разгърнете вашия потенциал като се ориентирате към нещо любимо, което искате или можете да вършите… Ако към това прибавите и вид съдружие, тогава ще имате шанс да осъществите и най-смелите си мечти.

Ако работата ви е рутинна обаче, тогава няма да върви твърде гладко, напротив – не е изключено да ескалира известен хаос поради допълнителни изисквания към вас, променени условия на труд, допълнителни задачи, които трябва да изпълните и объркват традиционния график. В друг случай е подходящо да обърнете и повече внимание на здравето си, да не се претоварвате, може би да пренаредите приоритетите си така, че да сте по-спокойни емоционално и физически…

Сега имате избор и варианти, както казах вече вие притежавате и доза късмет, който се отключва, когато преговаряте за интересите си, търсите вид опека и одобрение, тогава вероятността да ги получите ще е повече от голяма.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Летен аутфит – свобода и лекота.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ