СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 05.12.2016 – 11.12.2016

x

7-Libra


За вас е от приоритетно значение да наложите авторитета си като общувате с повече хора, стремите се да привлечете на ваша страна влиятелни личности, сключите или преподпишете договори.

Информационният поток ви носи много изненади, но също и шансове, да сбъднете сърдечно желание, да осъществите намерение и колкото сте по-инициативни, толкова по-широки хоризонти се разкриват пред вас.

На 08 декември Венера – вашата покровителка, ще премине във Водолей и вие като че ли ще се почувствате по-свободни от към задължения или с по-голяма лекота ще приемате предизвикателствата, няма да ви липсва и късмет, който ще усетите в поддържащи обстоятелства, на различни нива и т.н.

Въпреки всичко, в дома ви може да съществуват някакви неуредици или ви занимават имотни въпроси, които все повече обсебват вниманието ви. Сега е моментът да вземете конструктивни решения и в това поле. Усещате на „на къде духат ветровете”, ако нещо е не по вкуса ви – вземете своевременни мерки, в началото винаги по-лесно се влияе на всеки един процес. Започват разговори със семейството ви, близки и роднини, които могат да се заплетат, ако не се изяснят по-бързо…

В понеделник и вторник притежавате доза късмет и все нещо може да порадва сърцето ви.

В сряда  и четвъртък ежедневието е натоварено с ангажименти, опитайте се да не се претоварвате, хубаво е да сте по-внимателни и към здравето си. Пазете се от неконструктивни спорове и противопоставяне с влиятелни личности.

В  петък и събота популярността ви расте, дните са показателни – на кого и в каква степен можете да разчитате. Ако има ненадеждни партньори в обкръжението ви, те задължително ще се проявят. Изненади. Подходящо време да изгладите евентуални недоразумения с важни за вас хора, като оцените силните и слабите звена във връзките си и насочвате.

В неделя ви занимават чисто материални въпроси, обсъждате ги у дома, намирате начин да спечелите или намерите изход от заплетени ситуации.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ