СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 06.02.2023 – 12.02.2023

x


Въпреки някои предизвикателства, които ескалират около вас, вие сте в силна позиция, може да разчитате на доза късмет, понякога той ще бъде съпътстван от реална подкрепа на хора около вас, това мога да бъдат и обстоятелства, които пак така са във ваша полза.

Самите вие ще се чувствате по-мобилизирани, амбицирани, за да постигнете своето и все ще намирате начин за това. Може да очаквате успехи на работното си място.

Ежедневието ви може да е малко по-напрегнато поради допълнителни ангажименти, изисквания, те може да са свързани с необходимостта да повишите квалификацията си, да отговорите на нещо ново и различно. Някои от вас може да пътуват, а това допълнително да се отрази на вашите задачи, които трябва да отхвърлите.

Имате възможност да се справите отлично, така че спонтанно, но и заслужено да спечелите бонус, морално поощрение, повишаване на доходите, ако условията на труд го позволяват.

Можете внезапно, но справедливо да превъртите всички предизвикателства в полза.

Член от семейството може да обсебва вашето внимание, може да чуете важни новини или да ескалират подобни събития. Получавате яснота, това може да ви позволи да си изградите стратегия и по-лесно да влияете на бъдещи тенденции.

Вашите чувства към любими хора може да са по-хладни или пък миналото ви застига по някакъв начин и със съответни равносметки, развръзки.

Можете да разчитате на обективност, която винаги е полезна. В някои случаи това ще укрепи любовни отношения, може да ви върне стар партньор, но в други – вие ще охладнеете, ако прецените, че вашите чувства не ви носят удовлетворение.

Ако имате пораснали деца, около тях също може да ескалират съществени преобразувания, те може да станат по-независими, самостоятелни, отговорни.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени