СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 06.02.2023 – 12.02.2023

x


Ваши любими хора – пораснали деца или партньор, обсебват вниманието ви по различни поводи. Например, около тях може да са се случили някакви промени, които се отразяват и на вас самите, може да се налага да вземете решения, които касаят, както ваши бъдещи перспективи на развитие, така и техните.

Достигате до дъното на истини, може да проведете разговори, които са по емоционални, драматични, засягат вашето сърце и това на отсрещната страна.

Вие ще решите в каква посока да канализирате тази мощна енергия, тя може да е почти като магия, чрез която въздействате и достигате до душата, психиката на важни за вас хора.

Ежедневието на повечето от вас е натоварено над средното ниво. Може да се налага да преодолеете някакво предизвикателство, което касае професионалната ви реализация, тази тенденция ще продължи до 20 февруари и може да зададе тон на ежедневието ви до края на годината, а може и повече.

В оптимален случай – вие ще наложите авторитета си на работното място и ще вземете по-престижен пост, но това може да е съпътствано и с повишени отговорности.

Може да се налага да се доказвате повече пред влиятелни или власт имащи личности, също да бъдете по организирани. Ако някои ваши дела са прекалено натоварващи и дори непосилни, тогава вие може да решите да промените вашето работно място и съответно да потърсите друго и по-подходящо за вас.

Хубаво е да бъдете и по-внимателни към здравето си, вслушвайте се във вътрешния си глас и се опитайте да не се претоварвате, не правете компромиси със себе си.

Партньорските отношения са добри или поне се радвате на повече добронамереност и разбиране, дори и понякога да възникват различия, доза напрежение, поради повишената ви натовареност… Можете да обновите или да освежите вашите връзки като мечтаете и обсъждате бъдещето.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени