СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 06.02.2023 – 12.02.2023

x


Ваши любими хора – пораснали деца или партньор, обсебват вниманието ви по различни поводи. Например, около тях може да са се случили някакви промени, които се отразяват и на вас самите, може да се налага да вземете решения, които касаят, както ваши бъдещи перспективи на развитие, така и техните.

Достигате до дъното на истини, може да проведете разговори, които са по емоционални, драматични, засягат вашето сърце и това на отсрещната страна.

Вие ще решите в каква посока да канализирате тази мощна енергия, тя може да е почти като магия, чрез която въздействате и достигате до душата, психиката на важни за вас хора.

Ежедневието на повечето от вас е натоварено над средното ниво. Може да се налага да преодолеете някакво предизвикателство, което касае професионалната ви реализация, тази тенденция ще продължи до 20 февруари и може да зададе тон на ежедневието ви до края на годината, а може и повече.

В оптимален случай – вие ще наложите авторитета си на работното място и ще вземете по-престижен пост, но това може да е съпътствано и с повишени отговорности.

Може да се налага да се доказвате повече пред влиятелни или власт имащи личности, също да бъдете по организирани. Ако някои ваши дела са прекалено натоварващи и дори непосилни, тогава вие може да решите да промените вашето работно място и съответно да потърсите друго и по-подходящо за вас.

Хубаво е да бъдете и по-внимателни към здравето си, вслушвайте се във вътрешния си глас и се опитайте да не се претоварвате, не правете компромиси със себе си.

Партньорските отношения са добри или поне се радвате на повече добронамереност и разбиране, дори и понякога да възникват различия, доза напрежение, поради повишената ви натовареност… Можете да обновите или да освежите вашите връзки като мечтаете и обсъждате бъдещето.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако не сте успели да привлечете внимание през седмицата, петък е вашият ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ