СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 07.11.2022 – 13.11.2022

x


Водеща тема за вас сега може да бъде финансовото ви състояние. То е като скачени съдове  за подкрепа и одобрение от страна на важни за вас хора, които влияят на благосъстоянието ви. В този смисъл, ако в началото на периода забележите някои слабости, опитайте се да ги изчистите своевременно, за да избегнете загуби. Съзнателно и целенасочено укрепвайте връзки, които влияят на материалния ви статус.

От вас може да се изисква да преосмислите теми като приходи и разходи, какво давате, а какво получавате, дори кого допускате до себе си…

Например, във вашето обкръжение може да има личности, които ви дестабилизират финансово.

Вие сега или трябва да се дистанцирате от тях, за да избегнете бъдещи и по-сериозни  проблеми, или пък трябва да промените подхода си към тях, това ще бъде въпрос на индивидуален анализ на всеки един от вас…

Повишени разходи са доста вероятни, аспектацията на звездите е такава, че изисква да се разплатите със стари дългове, ако имате такива, може да се налага да платите някаква цена или да се откажете от едно, за да придобиете друго и по-ценно, но вие ще прецените дали си заслужава, кое колко струва.

Всъщност, всички и горе-описани приоритети ще ви подтикват да преосмислите какво е най-важно за вас, какво да задържите в близост до себе си и от какво да се освободите.

Периодът не е подходящ  да поемате прекалено големи рискове при взаимодействие с финансови институции, банки, данъчни, застрахователни дружества.

При уреждането на наследствени въпроси, решения за евентуални инвестиции –  препоръчително е да бъдете много внимателни, да се виждате в детайли, да гледате в по-далечна перспектива, така че да спечелите, понякога и по един внезапен начин.

Някои от вас, които имат хазартен нюх, висок пулс за печалба и съответно натрупан опит, ще успеят да превъртят всички предизвикателства в полза и да спечелят нещо значимо за себе си, приоритетно и чисто финансово, но не само.

Променят се вашите доходи – става ясно на какво и кого можете да разчитате, ценете го високо и го преумножете, освободете се от  това, което предизвиква загуби…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Осмелявате ли се?

Ако сте пропуснали
Най-четени