СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 07.11.2022 – 13.11.2022

x


В началото на седмицата сте под влияние на пълнолуние и пълно лунно затъмнение, които ще са едни от най-важните астрологични събития за вас, защото засягат вашия зодиакален знак и вашите взаимоотношения.

Това пълнолуние ще ви даде пик от информация за важни за вас връзки, партньорски, лични или делови.

От известно време те перманентно изискват промяна, сега тя може да се случи спонтанно и нека да бъде в положителен развой, като събитията подпомогнат изчистването на недоразумения, свалянето на евентуално напрежение, там където то е съществувало.

Ако това е невъзможно, това ще бъде ясен признак, че някои различия са прекалено големи и ще скъсат без перспективни контакти…

Твърди се, че прекратени връзки по време на пълнолуние с лунно затъмнение не могат да се възстановят или вече нищо не е същото.

От тази гледна точка е препоръчително в дните на пълнолунието и Лунното затъмнение –  вие съзнателно да се стремите да заздравявате отношения, на които държите, да изчиствате различия.

Ако все пак някой напусне живота ви, значи тази личност не кореспондира с вашия път и предопределеност и в такъв случай няма за какво да съжалявате.

Във вашия дом и семейство също може да съществуват някои недоразумения, тежести и неразрешени въпроси, подходящо е да се освободите от тях – спонтанно, понякога и с по-крайни мерки, които изискват воля, твърдост и т.н.

През втората част от седмицата може да достигнете до вид успокоение и дълбоко вътрешно удовлетворение, вероятно и не без причина.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени