СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 08.05.2023 – 14.05.2023

x


Вашата покровителка Венера вече транзитира през зодиакалния знак Рак, ще ви подтиква да демонстрирате една по-чувствителна страна от вашия характер, но също така и покачваща се амбиция, воля…

Вашата популярност перманентно ще расте, вашите качества ще бъдат забелязани отдалече и всъщност вие навлизате в прекрасен период, през който ще можете да направите пробив в кариерното си развитие и професионална реализация.

Ако в миналото сте се стремели към повишение, утвърждаване на авторитета ви на работното място, ето че сега такъв шанс ескалира, застава отново на пътя ви…

Може да се изисква още малко време, за да се реализират всичките ви планове, може да се налага да наваксате с евентуални пропуски, ако има такива, за да осъществите в значима степен желанията си.

Може да си върнете нещо изгубено от миналото, което ви действа обогатяващо…

Може да получите предложение, известие, въпрос на избори как ще реагирате.

Ежедневието на повечето от вас е доста натоварено, дори над средното ниво, но сега може да получите удовлетворение за вашето старание.

Не е изключено да изпитвате известно безпокойство и все едно сте на прага на житейски кръстопът…

Възможни са внезапни и повишени разходи, в оптимален случай те ще бъдат полезни или неизбежни инвестиции във вас самите, в любими хора, в бизнес, ако имате такъв.

Някои от вас ненадейно могат да предприемат стъпки, за да уредят наследствени въпроси…

Други активно ще взаимодействат с финансови институции…

Когато става въпрос за „чужди ресурси“, те могат да бъдат на банки, на ваши партньори, на вашето семейство, на хора, които влияят на благоденствието ви – общо. Тогава трябва да знаете, че не всичко протича според предварителни очаквания, така че е препоръчително да бъдете по-внимателни, всичко трябва да е много добре обмислено, за да е във ваша полза.

Поемайте рискове, само, ако по някакъв начин те ви гарантират  и вид възвръщаемост, варианти и т.н.

В любовта – под влияние сте на много силни, емоционални преживявания и страсти, показанията не са еднозначни, може връзката ви да се тества за здравина, да изисква вид обновление и ще бъде чудесен признак, ако сега между вас и вашия партньор всичко е наред, тогава ще може да разчитате на същото и в бъдеще време…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени