СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 08.07.2024 – 14.07.2024

x


Периодът е отличен  да стабилизирате позициите си на работното място като проявявате упоритост,  демонстрират отговорно поведение,  разчитате на натрупан опит и авторитет.

Сега може да постигнете успехи в чисто професионален аспект,  на които да разчитате после през следващите месеци и дори години. Ако настоящата работа не ви удовлетворява,  тогава може да си потърсите и намерите нещо друго и по перспективно.

Някой от вас ще се сблъскват с висока конкуренция или пък ще им се налага да проявяват по-висока приспособиемост към външни влияния,  които са пряко свързани с материално положение,  подобрение от страна на личности,  които влияят на благополучието ви и бъдещи перспективи на развитие.

Околните могат да ви изненадват,  но ако вие сте по-внимателни- на кого се доверявате и  допускате до себе си,  тогава всичко ще бъде наред.

Не е препоръчително да поемате рискове  при взаимодействието с финансови институции- банки,  данъчни и застрахователни дружества. Постарайте се да бъдете изрядни в документи.

Може да ескалира необходимост от уреждане на спорни,  и юридически или наследствени казуси,  всичко пак така може да включва елемент на непредвидимост,  а това изисква да сте нащрек  и за съществени подробности.

Вашата покровителка Венера преминава в зодиакалния знак лъв на 12 юли и рязко ще повиши  вашето честолюбие. Ще нарасне желанието ви да изпъквате и да се доказвате в колектив,  вероятно и не без причина,  а поради променена обстановка . Част от хората ще бъдат добронамерени,  но не всички и това може да се превърне в повод за своеобразна чистка.

В любовта-  също ще преминете през своеобразен катарзис и нека това да е повод за оздравяване на привързаността,  общи бъдещи перспективен развитие,  които могат да се обсъждат.

В обкръжението ви може да има личност, която ви оказва силно въздействие и е способна да трансформира ваши бъдещи перспективи на развитие. Проследете причинно-следствени връзки, за да не се „изгубите“, изберете най-вярната посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Голи рамене в горещ ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени