СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 10.04.2023 – 16.04.2023

x


Вашата покровителка Венера преминава в зодиакалния знак Близнаци на 11 април и ще остане в този сектор до 7 май.

Венера от Близнаци ще ви помогне да се издигнете над нещата, образно казано, ще забърза вашите реакции, обективност, ще ви направи по-подвижни, безпристрастни, дори хладни.  Още от настоящия период вие ще усетите тези промени във вашите нагласи, но те ще ви помогнат да разширите хоризонтите си на развитие, да надскочите успехите си, да откриете нови възможности и варианти, да разчупите статуквото… Мнозина ще изпитат дълбоко вътрешно желание да действат точно така и ще успеят през следващите дни и седмици.

Възникват идеи и намерения за пътувания, премествания, но на този етап може да ви се налага да балансирате над средното ниво между текущи ангажименти и работа, между това, което искате и онова, което се налага да вършите.

Вие ще си изберете стратегия и като погледнете в по-далечното бъдеще, ще имате такава възможност.

Ежедневието на повечето от вас може да е натоварено с ангажименти над обичайното,  дори допълнителни дела, но вашата висока амбиция, концентрация и инициативност ще ви помагат да превъртате всички предизвикателства в полза и да излизате победители.

Всъщност, в обективно сложна среда вие може да постигнете успехи или резултати, на които после да разчитате дълго, през следващите месеци и дори години, все пак крайният резултат ще зависи и от собствената ви инициативност, амбиция.

Повечето от вас имат на кого да разчитат, около вас може да има благодетел, съдружник,  който допринася за осъществяването на вашите собствени честолюбиви планове.

През настоящата седмица вие може да получите предложения, да сключите съдружие, може да попаднете под нечия опека, да привлечете личност, на която ще разчитате дълго,  с която може да стигнете много далеч.

Ако имате партньор, личен или делови, тогава вие навлизате в период, през който можете да обновите отношенията си, те да преминат на едно ново и по-високо ниво, това в повечето случаи ще има доста добър ефект… Някои от вас може да решат да се обвържат с брак, ако все още не са.

Ако нямате партньор и започнете връзка сега, тогава тя ще е с човек, който ще допринася за чувството ви на щастие и благоденствие, и тези отношения ще са перспективни.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Изпълнете понеделник със стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени