СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 11.01.2021 – 17.01.2021

x


В живота на повечето от вас ескалират важни промени, които са базисни и се отразяват на всички нива от живота – личен и професионален или това приоритетно ще засегне най-близките взаимоотношения – в дома и семейството, с любими хора и т.н.

В друг случай – периодът е важен или трансформиращ за приоритети, които се отнасят до близки и роднини, семейството, недвижимо имущество, местоживеене, разрешаване на битови и имотни казуси.

Вие сега може да повлияете на всичко гореизброено като инвестирате в най-близката си среда, в любими хора или предприемете промени, действате нетрадиционно, с премерен и добре обмислен риск, така че да намерите изход и варианти, решения, за тези приоритети. Някои шансове ще застават внезапно на пътя ви, дори и без да ги търсите или могат да бъдат принудителни – все едно е дошло време за обновление.

В такива периоди е благоприятно да усещате от къде духат ветровете и да насочвате платната си по пътя на вятъра, а не срещу него, така ще може да стигнете много далеч. Но ако получите подсказки за промяна, в повечето случаи те ще бъдат императивни, така че ще трябва да ги приемете и да намерите начин да се възползвате от тях, а не да се опитвате да ги спрете…

При любими хора – партньори или пораснали деца, също могат да ескалират промени, които да се отразяват и на вас самите. Възможно е тези промени да изискват вид инвестиции от ваша страна – на повече време или чисто финансови ресурси.

Ако има някакви слаби звена във взаимоотношенията ви обаче, то те ще бъдат по-видни от обикновено, въздействайте още в началото, когато по-лесно се влияе, за да не позволите на евентуални слабости да прорастват.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT

Черни кожени сандали от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен клъч от SAINT LAURENT

Кожен клъч от SAINT LAURENT Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN

Тениска от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Колко официално е достатъчно официално?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ