СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 11.03.2024 – 17.03.2024

x


През настоящата седмица вие ще сте все по-силно фокусирани върху въпроси, които касаят вашата професионална реализация. Имате възможност да повишите или да подобрите вашите доходи, това може да се случи следствие на подкрепа и одобрение от страна на хора, които влияят на вашия просперитет и съответно шанс да се изкачите по йерархичната стълбичка.

Препоръчително е да преговаряте за интересите си, да укрепвате връзки, които ще ви дръпнат напред и нагоре, образно казано.

Ако през настоящата седмица стартирате нова работа, тогава има голяма вероятност тя да се окаже дълготрайна и перспективна. Ценете високо хора и обстоятелства, които подкрепят.

Може да си потърсите и съответно намерите нещо ново и по-подходящо, ако настоящата позиция и перспектива не ви удовлетворява.

Друга тема могат да бъдат ваши партньорски отношения, които към настоящия момент са доста динамични, а понякога и съпътствани от изненади. Чудесен признак ще бъде, ако сега всичко е наред между вас и любим човек. Препоръчително е да отстраните своевременно слаби звена, ако забележите такива, за да не позволите да ви действат дестабилизиращо и деструктивно в бъдеще време.

Ако не можете да разчитате на отсрещната страна, доверието и лоялността са се пропукали, тогава това ще бъде по-видно от обикновено, за да вземете мерки.

Почти през целия период ескалират повишени разходи, но те може да бъдат полезни и неизбежни инвестиции… Все пак е препоръчително да се пазите от прекалено рискови действия при взаимодействието с финансови институции, евентуални инвестиции, също трябва да бъдете изрядни при попълването на документи…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени