СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 11.03.2024 – 17.03.2024

x


Водеща тема за повечето от вас са партньорските отношения като вие ще се радвате на все повече разбиране, добронамереност и подкрепа от любим човек. Ако сте сами, тогава има голяма вероятност да срещнете любовта през идния около един месец.

Ако в миналото са възникнали някакви недоразумения между вас и важни за вас личности,  сега ще можете да ги изчистите.

Не е изключено някой да обсебва вниманието ви, зависи какво се е натрупало в миналото – вие може да попаднете в плен на романтични и ярки преживявания, може да ви обземе носталгия или пък да се разделите с илюзии.

През цялата седмица вашата популярност ще расте, ще има на кого да разчитате при нужда, може да създадете доста полезни взаимоотношения, които да ви дърпат напред и нагоре, образно казано.

Ежедневието на повечето от вас е доста напрегнато поради допълнителни, а понякога и изненадващи ангажименти. Те могат да бъдат свързани с допълнителни изисквания, нови ръководни органи, необходимост, за да повишите квалификацията си или пък да пътувате в командировки. Ако на вашата работа предстоят реформи, това ще бъде особено видно сега, нека да се превърне в повод да излезете победители и да се изкачите по йерархичната стълбичка, ще имате такъв шанс… Ако в някои случаи това не е така, тогава ще прекратите договори, за да си потърсите и намерите нещо друго и по-подходящо.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени