СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 11.09.2023 – 17.09.2023

x


Повечето от вас ще проявяват висока социална активност, която ще ви помага да се сдобивате с по-голяма популярност, да привличате към вас вид опека, ако се нуждаете от такава.

Мнозина се радват на добро отношение, вид одобрение и добронамереност от страна на колектива, в който съществувате, това също мога да бъдат ваши приятели или личности,  които ви подават ръка при нужда, помагат ви да излезете от сложна ситуация, да осъществите по-леко намеренията и желанията си.

Колкото сте социално по-активни, толкова повече ще нараства вероятността да получавате по-широка подкрепа от околните, съответно по-лесно да постигате желанията си.

Въпреки всичко и през този етап от годината звездите изискват от вас да намалите темпото, да направите избор с какво да продължите напред или да оставите зад гърба си. В тази посока ще получавате достатъчно подсказки. От една страна може да получавате внезапни шансове, които да се превърнат в своеобразна награда за полагани от вас до този момент усилия.

Изненадващо, но не случайно, бързо и закономерно – вие може да овенчаете с успех ваши желания, намерения, към които сте се стремели дълго. Може да материализирате мечта, да повишите ваши доходи, да спечелите нещо важно за вас – следствие на подкрепа и одобрение от страна на хора и институции, които влияят на благосъстоянието ви. Може да въздействате добре с финансови, държавни, социално-значими органи и институции, ако това ви интересува.

Същевременно, ако има нещо, което внася само хаос в ежедневието ви, вид несигурност –  това пак така ще бъде по-видно от обикновено и ще изисква от вас да го отстраните от пътя си,  да го оставите зад гърба си, за да не ви влияе и деструктивно в бъдеще… Подобна задача може да стои пред вас в различна степен до 22 септември. През това време трябва да се разграничите от всичко, което е вредно или нездравословно за вас и в един по-широк смисъл.

В любовта – може да оздравите чувства между вас и вашия партньор като прекарвате повече време навън, обсъждате бъдещи перспективи на развитие, разнообразявате и освежавате  чувствата си чрез посещение на повече културни и увеселителни места…

Ако сте сами, може да срещнете любовта в лицето на едно приятелство, което прераства в нещо повече.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В понеделник облечете увереност.

Ако сте пропуснали
Най-четени