СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 11.09.2023 – 17.09.2023

x


Повечето от вас ще проявяват висока социална активност, която ще ви помага да се сдобивате с по-голяма популярност, да привличате към вас вид опека, ако се нуждаете от такава.

Мнозина се радват на добро отношение, вид одобрение и добронамереност от страна на колектива, в който съществувате, това също мога да бъдат ваши приятели или личности,  които ви подават ръка при нужда, помагат ви да излезете от сложна ситуация, да осъществите по-леко намеренията и желанията си.

Колкото сте социално по-активни, толкова повече ще нараства вероятността да получавате по-широка подкрепа от околните, съответно по-лесно да постигате желанията си.

Въпреки всичко и през този етап от годината звездите изискват от вас да намалите темпото, да направите избор с какво да продължите напред или да оставите зад гърба си. В тази посока ще получавате достатъчно подсказки. От една страна може да получавате внезапни шансове, които да се превърнат в своеобразна награда за полагани от вас до този момент усилия.

Изненадващо, но не случайно, бързо и закономерно – вие може да овенчаете с успех ваши желания, намерения, към които сте се стремели дълго. Може да материализирате мечта, да повишите ваши доходи, да спечелите нещо важно за вас – следствие на подкрепа и одобрение от страна на хора и институции, които влияят на благосъстоянието ви. Може да въздействате добре с финансови, държавни, социално-значими органи и институции, ако това ви интересува.

Същевременно, ако има нещо, което внася само хаос в ежедневието ви, вид несигурност –  това пак така ще бъде по-видно от обикновено и ще изисква от вас да го отстраните от пътя си,  да го оставите зад гърба си, за да не ви влияе и деструктивно в бъдеще… Подобна задача може да стои пред вас в различна степен до 22 септември. През това време трябва да се разграничите от всичко, което е вредно или нездравословно за вас и в един по-широк смисъл.

В любовта – може да оздравите чувства между вас и вашия партньор като прекарвате повече време навън, обсъждате бъдещи перспективи на развитие, разнообразявате и освежавате  чувствата си чрез посещение на повече културни и увеселителни места…

Ако сте сами, може да срещнете любовта в лицето на едно приятелство, което прераства в нещо повече.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Риза или яке – решавате вие.

Ако сте пропуснали
Най-четени